Adfærd før anlæg

Vi har fået støtte fra Østifterne og Cykelpuljen til et projekt, der skal dokumentere effekten af at integrere adfærdsløsninger med fysiske løsninger. Projektet udføres med vores samarbejdspartnere COWI, Cyklistforbundet, CPH Dome og Rådet for Sikker Trafik.

De medvirkende kommuner og skoler er; Aalborg Kommune og Vester Mariendal Skole samt Københavns Kommune og Christianshavns Skole.

Vi udfører et demonstrationsprojekt, der kombinerer vores erfaring med at udvikle adfærdskampagner med COWIs tekniske ekspertise fx droneoptagelser før/efter og anbefalinger til permanente anlæg, der understøtter projektets adfærdstiltag.

Som en del af projektet udarbejdes en ‘gør-det-selv’-guide til lærere, der kan hentes gratis.  Sammen med Cyklistforbundet og COWI kommunikerer vi data om potentialet i adfærdsbaserede løsninger til de danske kommuner med to webinarer om temaet og pressearbejde.  

DET ER MULGT AT DELTAGE I PROJEKTET
Der er stadigvæk plads til, at flere skoler kan indgå i projektet – er det noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte os.