Kurser i cykelleg

Vi har stor erfaring med at lave kurser i CYKELLEG for pædagoger i børnehaver fra over 20 kurser i institutioner i Odense samt til cykelevents i hele landet. 

Cykelleg i Herning


CYKELLEG er et koncept, der er udviklet af Cyklistforbundet. Her skal børn lære at cykle igennem leg. Børn inspireres til at deltage og prøve grænser i en legende atmosfære, der fokuserer på at skabe cykelglæde og positive oplevelser hos børnene. 

Formål: CYKELLEG skal gøre det attraktivt allerede som 3-5 årig at lære at cykle. Formålet er at grundlægge en cykelkultur så tidligt som muligt. Der opnås en øget trafiksikkerhed, når børn lærer at cykle tidligt, dette bevirker, at børnene med større sandsynlighed bliver kompetente trafikanter når de bliver ældre.

Vi afholder kurserne på pædagogernes arbejdsplads, så pædagogerne kan se potentialerne for CYKELLEG på deres egen legeplads med hjælp fra børnehavens egne børn.

index35
Cykelleg i Odense.
Foto: Thomas David Mørkeberg

Undervisere fra Trafik i Børnehøjde står for undervisningen som inspiration for pædagogerne.

Udover at lave cykelkurser til børnehaver, er vi også en del af Cyklistforbundets ‘Cykel-lege korps’, der tager  rundt til cykelevents rundt om i landet. 

Undervisere fra Trafik i Børnehøjde står for undervisningen som inspiration for pædagogerne.                                                                                                                               

Se indslag fra TV2 Fyn om kurset:
http://www.tv2fyn.dk/article/530458:Cykelkursus-for-bOern

Læs mere om kurset her:
http://www.fyens.dk/odense/I-boernehaverne-leger-de-sig-cykel-sikre/artikel/2793298