Vi tilbyder

TRAFIK I BØRNEHØJDE kan tilbyde specialiseret erfaring inden for BRUGERINDDRAGELSE, ADFÆRD og TRAFIK. Vi kan tilbyde et sociologisk og pædagogisk perspektiv på trafikløsninger. Baseret på arbejde i Center for Trafik i Københavns Kommune kan vi tilbyde et supplement til anlægsløsninger. Vi arbejder ud fra at give de permanente anlæg endnu større kvalitet ved, at de understøtter brugernes adfærd.

Vi har særlig erfaring med skolevejsprojekter og kan bl.a. tilbyde erfaring inden for følgende overskrifter:

  • HELHEDSORIENTEREDE PROJEKTER, hvor vi håndterer både adfærd og anlæg gennem en grundig dialogproces. Vi har særlig erfaring med at inddrage elever for at påvirke forældre til en adfærdsændring fra projekter i Københavns Kommune og i egen virksomhed. Læs mere om vores projekter
  • UDVIKLING AF TRADITIONELLE ANLÆGSPROJEKTER
    Vi har mange års erfaring med at supplere trafikingeniørers anlægsarbejde og kan tilbyde udvikling af anlæg med særlig fokus på at understøtte brugernes adfærd.
    Læs om vores projekt på Agedrup Skole
  • KAMPAGNER OG KOMMUNIKATION BASERET PÅ BRUGERINDDRAGELSE.
    Fra skoleområdet har vi en særlig erfaring med at inddrage brugere i kampagner rettet mod dem selv. Vi kan tilbyde tilgangen til nye skoler eller helt andre målgrupper.
  • Håndtering af TRAFIKUNDERVISNING, TRAFIKPOLITIK, KAMPAGNER mm. rettet mod skoler og andre institutioner. Klik for flere detaljer om trafik i forhold til skoleområdet.

TRAFIK I BØRNEHØJDE opererer med en timepris på 950 kr. (ekskl. moms) eller en samlet pris efter nærmere aftale.

Kontakt TRAFIK I BØRNEHØJDE for en pris eller et møde om mulighederne for et fremtidigt samarbejde:

Janne og Johan Westfahl Heichelmann

E: Johan@bornetrafik.dk
E: Janne@bornetrafik.dk

T: 5336 9194