Kontakt

Kontakt

TRAFIK I BØRNEHØJDE ApS (Cvr. nr. 41 55 78 77)
Work2gether
Tinghusgade 43
DK-5700 Svendborg
T +45 5336 9194
E johan@bornetrafik.dk
www.bornetrafik.dk

Johan Westfahl Heichelmann
Virksomhedsejer og trafikpædagogisk konsulent
T: 5336 9194
E: johan@bornetrafik.dk

Johan har stor erfaring med borgerinddragelse på flere niveauer; borgere, skoleledere, lærere og elever. Da Johan har store diplomatiske evner, er han et godt bindeled mellem trafikingeniører og skolen.

Erfaringen inden for børn og trafik er baseret på Johans arbejde i Center for Trafik, Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. Her arbejdede han i programmet Sikre Skoleveje gennem fire år. Desuden kender han skolevæsenet indefra gennem sin uddannelse som skolelærer og erfaring med undervisning på flere skoler. Selvstændig siden oktober 2013.

Johan er uddannet cand.scient.soc. (geografi) og har derudover en læreruddannelse med linjefag i bl.a. geografi og idræt.

Johan elsker at være udendørs og mener, at elever skal lære om trafik i trafikken.

Janne Westfahl Heichelmann
Medejer og ansvarlig for undervisningsopgaver
T: 6014 6025
E: janne@bornetrafik.dk

Janne ser store fordele ved at inddrage brugerne (skoler, lærere, elever og forældre ) i trafikale løsninger, da det skaber ejerskab til løsningerne og forståelse for, hvordan løsningen skal bruges hos de enkelte brugere. Da erfaringen viser, at der kan være stor forskel på, hvad man på tegnebrættet tror virker, og hvad der reelt fungerer for de involverede.

Janne har stor undervisningserfaring, bl.a. fra sine år som lærer i folkeskolen samt sine år som undervisnings- og udviklingsmedarbejder på museet Københavns Befæstning. Her var Janne med til at opbygge Skoletjenesten Københavns Befæstning, hvor hun udviklede ideer til undervisningsforløb og workshops til skolebørn samt stod for at føre ideerne ud i livet.

Janne er uddannet folkeskolelærer og har efterfølgende fulgt og bestået flere kurser på uddannelsen, Cand.pæd. med særlig fokus på materiel kultur på Aarhus Universitet, DPU.